Maatwerksoftware met web- en cloudtechnologie

U wilt de productiviteit verhogen en in minder tijd meer rendement bereiken. Dankzij maatwerksoftware van JUUN Software kunt u deze wens realiseren. Wij bouwen een applicatie die geheel is afgestemd op het verbeteren van en vereenvoudigen van uw arbeidsprocessen. Dankzij goede software kunt u repetitieve taken automatiseren, tijdrovende taken versnellen en de koppeling tussen digitale systemen verbeteren.

Overstappen van Microsoft Excel naar maatwerksoftware

Talloze bedrijven in Nederland werken nog met Microsoft Excel. In dit programma worden boekhoudkundige en administratieve taken, maar ook CRM- en projectmanagement uitgevoerd. Door projecten in spreadsheets naar maatwerk bedrijfssoftware te migreren, bespaart u enorm veel tijd. U werkt bovendien veilig in de cloud, heeft geen dure servers meer nodig en hoeft bestanden niet langer lokaal op te slaan. U kunt uw werkzaamheden daardoor altijd en overal uitvoeren, ongeacht de plek waar u bent of het apparaat dat u gebruikt.

Koppelingen tussen programma’s automatiseren

Wanneer softwareprogramma’s niet met elkaar gekoppeld zijn, besteedt u veel tijd aan het overhevelen van informatie van het ene naar het andere systeem. Dit soort repetitieve klussen kosten onnodig veel tijd en zijn bovendien foutgevoelig. U kunt hier gelukkig flink op besparen door een koppeling te laten ontwikkelen die deze programma’s aan elkaar verbindt. Hierdoor wordt de interactie tussen beide programma’s verbeterd en houdt u meer tijd over voor uw onderneming.

Ondersteuning van softwareteams

JUUN Software wordt regelmatig ingehuurd om de softwareteams van onze klanten te ondersteunen. Wij helpen ook uw IT’ers graag met de ontwikkeling van softwareapplicaties, de bouw van tools en het maken van koppelingen. Ook denken we actief mee over het verbeteren en moderniseren van de werkwijze van uw IT-team. Dit leidt tot betere prestaties en een hoger rendement.