Over JUUN software

Het woord juun is het Flakkeese dialect voor ui. Die naam is niet voor niets gekozen, want bij JUUN Software geloven we dat software, net als een ui, uit lagen bestaat. De ui is een bekend Flakkees exportproduct en dat geldt ook voor JUUN Software zelf, want wij werken voor bedrijven door heel Nederland.

Onze missie en visie

JUUN Software pelt laag voor laag af wat uw organisatie nodig heeft, net zolang tot we de kern van uw product bereiken. Of het nu gaat om een compleet pakket, een koppeling tussen softwaresystemen of het ombouwen van een Excel-sheet: wij bouwen maatwerkoplossingen die uw organisatie verder helpen. Dat doen we met meer dan tien jaar aan programmeerervaring in onder meer C#, Visual Basic.NET, .NET Core, Azure, Azure DevOps en SQL Server.

Elke onderneming is uniek. Daarom geloven wij niet in een gestandaardiseerd softwarepakket, maar bouwen we software die geheel op maat gemaakt is voor uw bedrijf. Hiermee betaalt u niet langer de volle pond voor een standaardpakket waar u slechts de helft van gebruikt én waarin u specifieke functionaliteiten mist. Met gebruik van maatwerk bouwen we software die tot in detail is afgestemd op wat uw bedrijf nodig heeft. Zonder overbodigheden én zonder beperkingen.

Over Sander Rossel

Oprichter Sander Rossel is een bekende naam in de internationale softwarewereld. Hij schreef diverse boeken en artikelen over het vakgebied, won meerdere prijzen en heeft meer dan tien jaar ervaring in de IT. Sinds enkele jaren zet hij deze expertise in als fulltime ondernemer en directeur van JUUN Software.

Onze werkwijze

1

Kennismakingsgesprek

Een goede samenwerking begint met een goede klik. Daarom starten we de samenwerking altijd met een kennismakingsgesprek. Daarin ontdekken we met welke uitdagingen u rondloopt en welke rol JUUN Software kan spelen in het oplossen hiervan.

2

Inschatting en advies

Na het kennismakingsgesprek bepalen we welke softwareoplossing u nodig heeft. We kijken daarbij naar inhoud, prijs en oplevering. Deze informatie stellen we op in een offerte. Heeft u naar aanleiding van de offerte nog vragen of opmerkingen? Dan plannen we een vervolggesprek in om de puntjes op de i te zetten.

3

Aan de slag!

We nemen het ontwikkelproces van de software geheel voor u uit handen; van de tekentafel tot de oplevering en alles daar tussenin. Tussentijds wordt u natuurlijk regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

4

Oplevering

Na de oplevering is de software gereed om door uw bedrijf in gebruik te worden genomen. Heeft u hulp nodig bij de implementatie hiervan? Dan helpt JUUN Software u graag op weg.