Software laten ontwikkelen: dit zijn de mogelijkheden

Wilt u software laten ontwikkelen die veilig en eenvoudig in gebruik is? En wilt u dat deze software feilloos aansluit bij de werkwijze van uw organisatie? Dan gaat JUUN Software graag voor u aan de slag. Lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

Software laten maken voor uw bedrijf

JUUN Software ontwikkelt software die volledig op maat is gemaakt voor uw bedrijf. In welke branche u werkt, maakt voor ons niet uit, want wij werken voor bedrijven in alle mogelijke sectoren. Zo bouwen wij softwareoplossingen voor IT-specialisten, slagerijen, nematologisch bodemonderzoekers, adviseurs in de bouw, specialisten in AVG en privacy en talloze andere beroepsgroepen.

Waarom goede software ook voor u belangrijk is

Als bedrijf kunt u al lang niet meer om software heen. Vrijwel alle processen in uw bedrijf verlopen via computers en applicaties. Omdat de IT een snel veranderende wereld is, zien we helaas dat veel bedrijven achterlopen op digitaal gebied. Er worden oude en onveilige softwareprogramma’s gebruikt, applicaties zijn niet langer up-to-date en computersystemen zijn niet of nauwelijks met elkaar gekoppeld.

Dit is zonde om meerdere redenen. Wanneer u met verouderde of inefficiënte digitale systemen werkt, verliest u bijvoorbeeld enorm veel tijd, geld en energie. Door te kiezen voor op maat gemaakte software die daadwerkelijk bij uw bedrijf past, maakt u een belangrijke stap in de goede richting. U kunt een groot deel van uw werk hiermee automatiseren of vereenvoudigen. Dat geeft u eindelijk de kans om te werken aan wat er écht toe doet: omzet maken voor uw bedrijf.

De voordelen van maatwerksoftware

Wilt u software laten maken die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Wij zorgen dat uw bedrijfsprocessen sneller en efficiënter verlopen en dat uw digitale werkomgeving weer helemaal up-to-date is. Dit levert u de volgende voordelen op:

 • Dankzij software-automatisering houdt u meer tijd over om te werken aan uw bedrijf
 • Wij koppelen uw softwareprogramma’s aan elkaar, waardoor u sneller, veiliger en efficiënter te werk gaat
 • Wij migreren uw Excel-projecten naar op maat gemaakte software, waardoor de kans op fouten kleiner wordt en u in een gebruiksvriendelijke digitale omgeving kunt werken

Een overzicht van onze diensten

Bent u benieuwd welke diensten wij leveren op het gebied van softwareontwikkeling? Lees dan de onderstaande paragrafen voor een uitleg.

1. Bespaar tijd en geld met maatwerk softwareoplossingen

U wilt in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk rendement behalen. Om dat te bereiken, is het essentieel dat we uw bedrijfsprocessen onder de loep nemen. Veel van deze processen zijn digitaal, waardoor heel goed inzichtelijk is waar het goed gaat én waar het beter moet.

Veel digitale processen lopen op verouderde of standaard software. Dit brengt de nodige beperkingen met zich mee. Zo is de software vaak niet gebouwd voor de taken die u uitvoert. Ook bevatten veel softwarepakketten functionaliteiten waar u zelden of nooit gebruik van maakt. Dat is zonde, want u betaalt hier vaak wel een hoop geld voor.

Door kritisch naar uw digitale bedrijfsprocessen te kijken, bepaalt JUUN Software waar er winst te behalen valt. We brengen in kaart hoe we uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren, versnellen en gebruiksvriendelijker kunnen maken door middel van een webapplicatie of een andere IT-oplossing.

Cloud-based werken

De software die we ontwikkelen, is bij voorkeur cloud-based, waardoor uw bedrijfsprocessen via een app op het internet toegankelijk zijn. Dit levert u de volgende voordelen op:

 1. Cloud-based software is via elke computer en elk device toegankelijk
 2. Cloud-based software is overal te gebruiken, ongeacht waar u zich bevindt
 3. Cloud-based software maakt de aanschaf en het onderhoud van servers overbodig
 4. Cloud-based software is dé manier om als team samen te werken aan projecten

Dankzij maatwerk softwareontwikkeling bespaart u tijd op zaken zoals boekhouden, sales, accountancy, CRM, HR, inkoop, boekingen en diverse andere werkzaamheden. Heeft u bedrijfsprocessen die stroef of inefficiënt verlopen? Dan is maatwerksoftware de beste oplossing.

2. Vervang uw spreadsheets door professionele software

De kans is groot dat veel van uw bedrijfsprocessen nog steeds via Microsoft Excel lopen. U bent daarin niet de enige, want dit geldt voor duizenden bedrijven door heel Nederland. Dit klinkt ideaal, Excel is immers een programma waar u weinig of geen geld voor betaalt en waar u veel functionaliteiten in terugvindt. De werkelijkheid is echter anders.

Voor complexe en terugkerende werkzaamheden is Excel namelijk verre van ideaal. Excel is nu eenmaal niet bedoeld voor op maat gemaakte projecten en dit gaat ten koste van de snelheid en efficiëntie van uw werk. Ook is Excel gevoelig voor fouten, omdat formules vaak met de hand worden ingevoerd en lastig leesbaar zijn.

Door uw werkzaamheden in Microsoft Excel te migreren naar een op maat gemaakt softwarepakket, bespaart u tijd en geld. Ook draagt u bij aan de veiligheid van uw digitale processen. Bij JUUN Software kunt u maatwerk software laten ontwikkelen voor allerhande werkzaamheden die nu nog in uw spreadsheets staan. Denk daarbij aan:

 • Accountancy
 • Administratie
 • CRM-systemen
 • Human resources
 • Projectmanagement
 • Planning

Bent u momenteel nog (te) afhankelijk van Microsoft Excel? En wilt u graag dat deze processen efficiënter verlopen en voor iedereen in uw team begrijpelijk en toepasbaar zijn? Dan vertelt JUUN Software u graag over de mogelijkheden.

3. Werk sneller en veiliger met softwarekoppelingen

U werkt binnen uw organisatie met meerdere softwareprogramma’s. Er worden vaak verschillende applicaties gebruikt voor één bedrijfsonderdeel. Dit zien we vooral in bmarketing en bij productiebedrijven veel terug. Hierdoor lopen veel bedrijfsprocessen langs elkaar heen en kost het elke dag weer veel tijd om de inhoud van deze processen gelijk te trekken.

Wilt u een koppeling laten maken die de inhoud van deze programma’s met elkaar samenbrengt? JUUN Software kan dit voor u realiseren. U bespaart hier enorm veel tijd mee, verkleint de kans op fouten en maakt uw data en administratie een stuk overzichtelijker.

4. Externe ondersteuning voor uw softwareteam

Wilt u software laten maken door uw eigen IT-team? En wilt u zeker weten dat de documentatie en uitvoer hiervan op de juiste wijze verloopt? Dan gaat JUUN Software graag voor u aan de slag. Wij kijken over de schouder van uw team mee, geven advies en springen bij wanneer dat nodig is.

Ook zien we erop toe dat softwareprojecten ordelijk verlopen en dat deze optimaal inzichtelijk zijn. U verkleint hiermee de kans op tijdrovende fouten. Naast het laten ontwikkelen van software, ondersteunen we ook graag in het bouwen van tools en koppelingen.

 • Hulp bij het ontwikkelen van software
 • Hulp bij documentatie en voortgang
 • Hulp bij het verbeteren van het algehele project

Of u nu één programmeur of een heel team tot uw beschikking hebt: JUUN Software biedt de ondersteuning die uw IT’ers nodig hebben.

Samenwerken met JUUN Software: wat kunt u verwachten?

Bij JUUN Software zijn we gericht op totale ontzorging van onze klanten. Wilt u maatwerksoftware laten ontwikkelen? Dan regelen wij dit van A tot Z. We begrijpen wat u nodig heeft en zorgen voor een oplossing waar u jarenlang plezier van heeft.

Wij houden niet van verrassingen, wel van duidelijkheid. Daarom doorlopen we samen met u de volgende stappen:

 • Kennismakingsgesprek
 • Inschatting en advies
 • Vervolggesprek
 • De start van het traject
 • Oplevering

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we met welke uitdagingen u rondloopt en welke oplossing JUUN Software hiervoor kan bieden. Het gesprek is erop gericht een goed beeld te krijgen van mogelijkheden.

2. Inschatting en advies

Zodra we weten welke oplossing uw bedrijf nodig heeft, maakt JUUN Software een op maat gemaakte offerte voor u. Hierin vindt u een helder overzicht van het product, de prijs en de oplevering.

3. Vervolggesprek

In veel gevallen gaan we direct na het ondertekenen van de offerte aan de slag met de bouw van uw software. Het komt echter ook voor dat een opdrachtgever nog aanvullende vragen heeft. In zo’n geval gaan we opnieuw om de tafel en maken eventueel een aanpassing in de offerte.

4. De start van het traject

Na het ondertekenen van de offerte, gaat JUUN Software aan de slag met de ontwikkeling van de software. Is het een groot project? Dan bespreken we tussentijds de voortgang en houden we u regelmatig op de hoogte. Bij kleinere projecten is dit vaak niet nodig en vlammen we in één keer richting naar de eindstreep.

5. Oplevering

De oplevering is een bijzonder moment. U beschikt eindelijk over maatwerk software die écht past bij uw bedrijf. Tijdens de oplevering tonen we u het eindresultaat en kunt u het product bedrijfsbreed in gebruik nemen. Wanneer nodig geven we u of uw team nog extra uitleg over het veilige gebruik van de software.

Software ontwikkelen? Wij helpen u graag verder

Wilt u maatwerk software laten ontwikkelen? Dan staat JUUN Software voor u klaar. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Stuur ons een bericht en we nemen spoedig contact met u op!