Software oplossingen: waarom maatwerk uw beste keuze is

Bent u op zoek naar maatwerk software oplossingen voor uw bedrijf? JUUN Software is dé expert in op maat gemaakte software. Wij ontwikkelen tools, programma’s en koppelingen die uw werk versnellen, vereenvoudigen en automatiseren. Op deze pagina ontdekt u alles over de voordelen.

De voordelen van maatwerk softwareoplossingen

Maatwerksoftware heeft een hoop voordelen. Zowel op het gebied van commercie als op het gebied van werkplezier en productiviteit. Beschikt u hier niet over, dan krijgt u te maken met uiteenlopende risico’s. Welke dat zijn, leest u hieronder.

De risico’s van gestandaardiseerde software

De kans is groot dat u op dit moment met een gestandaardiseerd softwarepakket werkt. Denk daarbij aan Exact, SalesForce, Microsoft Dynamics, Business Central of SAP. Deze tools bieden uitstekende functionaliteiten, maar zijn vaak moeizaam met elkaar te koppelen. Ook betaalt u vaak een hoop geld aan functies die u zelden of nooit gebruikt. Tegelijkertijd mist u functionaliteiten die nu juist voor uw bedrijf van groot belang zijn.

5 voordelen van een maatwerk softwareoplossing

Om zeker te weten dat u over geschikte softwareoplossingen beschikt, kunt u het beste een maatwerk softwarepakket laten ontwikkelen. Dit kan gaan om een volwaardig digitaal programma, maar ook om een eenvoudige koppeling tussen twee bestaande systemen, of om een simpele tool waarmee u een deel van uw werk automatiseert, versnelt of vereenvoudigt. Dit levert u de volgende voordelen op.

  1. De software bevat geen dure en overbodige functionaliteiten
  2. De software is volledig afgestemd op uw interne bedrijfsprocessen
  3. De software is zo ingericht dat die precies werkt zoals u dat graag wilt
  4. De software is cloud-based en daardoor altijd en overal te gebruiken
  5. De software is geschikt om met een heel team in samen te werken

Welke software heeft uw bedrijf nodig?

Elk bedrijf is uniek en heeft daardoor unieke softwareoplossingen nodig. Benieuwd welke software uw bedrijf nodig heeft? Ontdek hieronder wat JUUN Software u kan bieden.

1. Terugkerende werkzaamheden automatiseren

U kent het wel: elke week opnieuw bent u bezig met repetitieve, terugkerende taken die noodzakelijk zijn voor het runnen van uw business. Dit kost u soms uren tijd. Zeker wanneer u dezelfde data meerdere keren moet invoeren in verschillende systemen of wanneer fouten snel gemaakt zijn. Dankzij maatwerksoftware kunt u hier vele uren op besparen. JUUN Software zorgt er namelijk voor dat terugkerende werkzaamheden worden geautomatiseerd of vereenvoudigd.

2. Data uit verschillende software samenbrengen

Binnen uw team wordt met meerdere softwarepakketten gewerkt. Zeker op het gebied van boekhouding, administratie, CRM, HR en marketing. Door een maatwerk softwarekoppeling te laten ontwikkelen, brengt u de inhoud van diverse programma’s samen en krijgt u meer inzicht in uw data. Ook kunt u deze data makkelijker en sneller gelijktrekken, overhevelen en met elkaar vergelijken.

3. Overstappen van Excel naar maatwerksoftware

Duizenden bedrijven in Nederland maken nog gebruik van Microsoft Excel. Voor eenvoudige klussen, projecten en formules is dat geen probleem, maar Excel wordt ook veel gebruikt voor complexe bedrijfsprocessen. Dat is zonde, want wanneer u met spreadsheets werkt, is de kans op fouten groot en zijn de beperkingen veelvuldig. JUUN Software migreert uw Excel-projecten naar een maatwerk software oplossing die het risico op fouten minimaliseert, de samenwerking in uw team verbetert en u tijd en geld bespaart.

Maatwerk software nodig? De oplossing ligt bij JUUN Software

Meer weten over maatwerk software oplossingen voor uw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Laat ons uw vraag weten via het formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.