Softwarebedrijf nodig?

Hoewel software voor veel bedrijven geen hoofdzaak is, is het voor elk bedrijf een noodzaak. Bent u op zoek naar een softwarebedrijf dat maatwerk softwareoplossingen biedt voor uw organisatie? En wilt u zeker weten dat u jarenlang met deze software vooruit kunt? Dan helpt JUUN Software u verder.

Op deze pagina ontdekt u wat JUUN Software voor u kan betekenen en welke werkwijze wij hanteren. U vindt een concreet overzicht van onze dienstverlening en komt zo alles te weten over ons softwarebedrijf. Maakt dit u enthousiast? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Softwarebedrijf met maatwerk softwareoplossingen

JUUN Software levert maatwerk softwareoplossingen voor bedrijven in elke denkbare sector. Vanwege onze kleine omvang zijn we flexibel inzetbaar en kunnen we snel schakelen. Wij zijn gevestigd op Goeree-Overflakkee en bedienen bedrijven uit heel Nederland. Ook voor uw bedrijf gaan we graag aan de slag met een softwareoplossing die bij uw vraagstuk past.

Ons kantoor is gevestigd tussen de scheepswerven van Goeree-Overflakkee. Het gebied waar we werken is wendbaar, dynamisch en constant in ontwikkeling. Dat geldt ook voor de software die wij ontwikkelen. We begrijpen wat u als ondernemer nodig heeft en zetten uw wensen om naar maatwerk softwarepakketten die u tijd, geld en energie mee besparen.

Waarvoor kunt u bij JUUN Software terecht?

We leven alweer heel wat jaren in de digitale era. Bijna alle bedrijfsprocessen lopen inmiddels via de digitale weg. Toch zien we dat veel bedrijven nog steeds over verouderde werkmethoden beschikken. Zo worden complexe en terugkerende taken nog altijd uitgevoerd in bijvoorbeeld Excel-sheets.

Veel bedrijven blijven dit doen omdat ze het zo nu eenmaal gewend zijn. Bovendien is het lastig om te innoveren wanneer er binnen de organisatie zelf beperkte kennis is van IT.

Ons softwarebedrijf helpt u met het innoveren van uw digitale werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten.

 • Tijd en geld besparen met maatwerk softwareoplossingen
 • Overstappen van Excel naar professionele software
 • Sneller en efficiënter te werken door programma’s te koppelen
 • Ondersteuning op afstand voor uw IT-teams

1. Tijd en geld besparen met maatwerk softwareoplossingen

Om in kaart te brengen waar er winst te behalen valt, kijkt JUUN Software kritisch naar de manier waarop u werkt. Uit deze analyse komt naar voren welke processen sneller, beter, veiliger en efficiënter kunnen worden ingericht. Op basis hiervan ontwikkelen we een plan om een maatwerk softwarepakket te bouwen dat past bij uw bedrijf. Maatwerk software helpt u om repetitieve taken te automatiseren, tijdrovende taken te versnellen en uw digitale systemen te koppelen.

Dankzij een maatwerk softwarepakket bent u een stuk minder tijd kwijt aan belangrijke zaken zoals boekhouden, administratie, sales, CRM, inkoop, boekingen en talloze andere bedrijfsprocessen. Dit bereikt u dankzij automatisering en dankzij optimale functionaliteit.

2. Overstappen van Excel naar professionele software

Duizenden bedrijven in Nederland werken nog met Microsoft Excel. Voor eenvoudige taken is dit geen enkel probleem, maar veel bedrijven gebruiken Excel ook voor complexe en terugkerende werkzaamheden. Ze bouwen hele systemen met formules in Excel. Dat klinkt indrukwekkend, maar in werkelijkheid is het een tijdrovend proces waarin veel fouten worden gemaakt.

Wij migreren onder meer de volgende werkzaamheden van Excel naar een maatwerk softwarepakket:

 • Accountancy
 • Administratie
 • CRM-systemen
 • Hr-systemen
 • Projectmanagementsystemen

Werkt u momenteel in Excel wilt u graag de overstap maken naar maatwerk software? Dan vindt JUUN Software de beste aanpak voor u. Wij helpen u om uw spreadsheets te migreren naar gebruiksvriendelijke en op maat gemaakte bedrijfssoftware.

Natuurlijk zorgen we dat u deze software desgewenst volledig in de cloud kunt beheren. Dit is een stuk veiliger, scheelt een hoop geld (u hoeft geen dure servers meer aan te schaffen en te onderhouden) en zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen altijd en overal toegankelijk zijn. Ongeacht waar u bent, ongeacht welke computer of smartphone u gebruikt.

3. Softwareprogramma’s koppelen en laten communiceren

Als bedrijf werkt u met verschillende softwaresystemen. Zo gebruikt u voor boekhouding wellicht een ander programma dan voor accountancy of management. En voor uw verkoop gebruikt u weer een ander programma dan voor het bijhouden van uw CRM. U kunt hier veel tijd op besparen door programma’s aan elkaar te koppelen, zodat de functionaliteit in één digitale omgeving wordt samengebracht.

U voorkomt hiermee dat u dezelfde informatie handmatig in meerdere systemen moet invoeren. Ook kunt u hiermee tijdrovende bedrijfsprocessen voorzien van automatisering, waardoor u meer tijd overhoudt voor belangrijke zaken, zoals het vinden van nieuwe klanten en het scoren van omzet voor uw bedrijf.

4. Ondersteuning van uw IT-teams

JUUN Software helpt uw softwareteam om hun werkwijze te optimaliseren en waar mogelijk de stap te zetten naar automatisering. We ondersteunen bij het bouwen van softwareapplicaties, het documenteren van IT-projecten en het ontwikkelen van tools en koppelingen. Ook bieden we advies over het verbeteren en up-to-date brengen van de werkwijze binnen het team.

 • Wij helpen uw team met de ontwikkeling van software
 • Wij helpen uw team met het documenteren van projecten
 • Wij helpen uw team met het verbeteren van de code

Het doel van deze ondersteuning is dat we de IT-prestaties binnen uw bedrijf verbeteren en een hoger rendement voor u behalen.

Dit kunt u verwachten van onze samenwerking

De ervaring leert dat veel opdrachtgevers niet voldoende op de hoogte worden gehouden door hun softwarebouwer. Ze begrijpen daardoor niet goed welke werkzaamheden die verricht, waar de kosten op de factuur voor zijn bedoeld en wat ze met hun softwarepakketten kunnen.


Bij JUUN Software willen we dat graag voorkomen. Ons softwarebedrijf is gericht op transparantie. Wij geven u voor, tijdens en na de ontwikkeling van uw softwarepakket graag een kijkje in onze keuken. U weet daardoor wie we zijn, hoe we werken en wat dit u oplevert. De samenwerking ziet er als volgt uit:

 • Kennismakingsgesprek
 • Inschatting en advies
 • Vervolggesprek
 • De start van het traject
 • Oplevering

1. Kennismakingsgesprek

We starten altijd met een informeel kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ontdekt u wat wij voor u kunnen betekenen. We onderzoeken met welke uitdaging u kampt en welke oplossingen wij daarvoor bieden.

Soms ligt de oplossing in het bouwen van een geheel nieuw softwarepakket. Soms in het aanpassen van een bestaand softwarepakket. En soms in het bouwen van een koppelingen tussen twee bestaande pakketten. Tijdens het gesprek vinden we hier een antwoord op.

2. Inschatting en advies

Wanneer we uw uitdaging in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag met het maken van een inschatting. We kijken daarbij naar inhoudelijke zaken, maar ook naar prijs en opleveringstijd. Dit levert u een offerte op met op maat gemaakte aanbevelingen.

3. Vervolggesprek

Soms leidt een offerte meteen tot een akkoord, maar het komt ook voor dat er nog vragen zijn vanuit de opdrachtgever. In zo’n geval gaan we wederom met elkaar om de tafel. We doorlopen dan stapsgewijs de plannen die ons softwarebedrijf voor u heeft opgesteld. U krijgt tijdens dit gesprek ruimschoots de kans om vragen te stellen en suggesties te geven.

4. De start van het traject

Nadat uw handtekening op de offerte staat, gaan we aan de slag met het bouwen van uw softwareoplossing. Tijdens dit proces ontzorgen we u volledig en houden we u uiteraard op de hoogte van de vorderingen. U kunt ons in deze fase van het project ook altijd bellen of e-mailen met vragen.

Bij complexe softwareprojecten spreken we soms tussentijds met elkaar af om de vorderingen te bespreken. Bij eenvoudigere projecten is dit vaak niet nodig. Dit hangt natuurlijk ook af van uw wensen als opdrachtgever.

5. Oplevering

Tijdens de oplevering presenteren we u wat we hebben gemaakt zetten we de laatste puntjes op de i. We leggen u nog eens uit welke functionaliteiten de software bevat en hoe dit u helpt om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Zo nodig leggen we ook uw team graag uit wat de software te bieden heeft. Dit geeft uw team het zelfvertrouwen om met deze nieuwe software aan de slag te gaan.

De missie en visie en JUUN Software

JUUN Software heeft een unieke bedrijfsnaam. Het woord Juun is namelijk het Flakkeese dialect voor ui. Die naam is een bewuste keuze, want in de regio Goeree-Overflakkee zijn uien een belangrijk exportproduct. Ook voor JUUN Software geldt dat ons software een belangrijk exportproduct is. Wij leveren namelijk softwareoplossingen door heel Nederland.

Laag voor laag richting een maatwerk oplossing

Wij geloven dat software is opgebouwd in lagen, net als een ui. Het is ons doel om laag voor laag af te pellen wat u nodig heeft, net zolang tot we tot de kern komen. Via deze weg brengen we in kaart welke uitdagingen u ervaart, welke problemen of beperkingen daaraan ten grondslag liggen en hoe we dit het beste voor u kunnen oplossen.

Maatwerk vs. gestandaardiseerd

Bij JUUN Software leveren we geen gestandaardiseerde software, maar kiezen we voor een maatwerkoplossing. Elk bedrijf is namelijk uniek en daar hoort een uniek softwarepakket bij. Zo’n pakket is geheel afgestemd op de werkwijze van uw organisatie. U betaalt hierdoor nooit voor functionaliteiten die u niet gebruikt.  Dit levert u aan het einde van de streep een softwarepakket op zonder beperkingen én zonder overbodigheden.

Kiezen voor gestandaardiseerde programma’s brengt de nodige risico’s met zich mee. Die staan hieronder nog eens opgesomd:

 • U betaalt voor functionaliteiten die u niet gebruikt
 • U mist functionaliteiten die uw bedrijf nodig heeft
 • De functionaliteit is niet afgestemd op uw bedrijfsprocessen
 • U mist de gebruiksvriendelijkheid die u in staat stelt om sneller te werken

Software werkt pas écht feilloos wanneer die speciaal voor uw bedrijf is ontwikkeld. Dit is de enige manier om optimale functionaliteit te garanderen. Deze visie en werkwijze levert ons al jaren succes op bij onze klanten.

Werken met de nieuwste technologie

Constant innoveren. Dat is wat ons softwarebedrijf kenmerkt. En dat is waar we graag in investeren. Wij zijn gek op het schrijven van code en zitten er met onze neus bovenop wanneer er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Het bewijs daarvan? JUUN Software heeft meer dan tien jaar programmeervaring in:

 • C#
 • .NET
 • .NET Core
 • Azure
 • Azure DevOps
 • SQL Server
 • Visual Basic .NET
 • HTML/CSS
 • JavaScript

Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van software engineering. Hierdoor is geen uitdaging te groot en vinden we altijd een passende oplossing voor uw organisatie.

Succes en plezier gaan hand in hand

Als er werkplezier is, komt het succes vanzelf. Daar geloven we sterk in bij ons softwarebedrijf. Een mooi bewijs daarvan zijn de wapenfeiten van JUUN Software-oprichter Sander Rossel. Door de jaren heen groeide hij uit tot een bekende naam in de internationale softwarewereld. Hij schreef diverse IT-boeken en artikelen en viel daarmee meermaals in de prijzen.

Voordat Sander als ondernemer startte, werkte hij voor diverse softwarebedrijven, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde. Zijn honger naar kennis en ontwikkeling zijn telkens weer terug te leiden naar het plezier dat hij uit zijn werk haalt.

Softwarebedrijf nodig? JUUN Software helpt u verder

Heeft u een vraag over het bouwen van software? Het maken van een tool of koppeling? Of het inschakelen van ondersteuning voor uw IT-team?


Wat uw verzoek ook is, JUUN Software gaat graag met u in gesprek. U kunt ons met een klik op de knop bereiken via onderstaand contactformulier. Liever gelijk even bellen of mailen? Dat kan via info@juunsoftware.nl en +31 6 255 45 093. JUUN Software kijkt uit naar een kennismakingsgesprek!