Webapplicatie laten maken: ontdek de voordelen

Wilt u een webapplicatie laten maken? JUUN Software ontwikkeld maatwerk webapplicaties die uw bedrijfsprocessen verbeteren. U bespaart hiermee geld, houdt meer tijd over en verhoogt de productiviteit binnen uw team.

Webapplicatie laten maken: dit zijn de voordelen

Webapplicatie ontwikkeling, wat is dat eigenlijk? En waarom is dat nodig? Heel kort uitgelegd is een webapplicatie een vorm van online software die u vanuit uw browser kunt gebruiken. Vaak is deze software op maat ontwikkeld voor uw organisatie en kan deze flexibel worden gebruikt.

Versnellen, besparen, stroomlijnen en automatiseren

Er zijn veel goede redenen te verzinnen om een maatwerk webapplicatie te laten maken. Toch twijfelen ondernemers soms of ze die investering wel willen maken. Die twijfels is wat JUUN Software betreft niet nodig. Met de webapps die wij ontwikkelen, is uw investering namelijk snel terugverdiend. Dat komt omdat onze apps gericht zijn op de volgende functionaliteiten:

  • Repetitieve taken en werkzaamheden automatiseren
  • Digitale processen versnellen dankzij Software koppelingen
  • De werkwijze van uw teams stroomlijnen met een cloud-based oplossing

Niet alleen voor u als ondernemer is een webapp een goede oplossing. Ook voor uw personeel is het een uitkomst. Er komen hierdoor eindelijk weer uren vrij om het werk te verrichten dat er écht toe doet. Zaken die eerder tijdrovend of saai waren, worden dankzij een webapp in een handomdraai voltooid. Goed voor het werkplezier, goed voor de productiviteit én goed voor de motivatie van uw werknemers.

Webapplicatie maken: enkele voorbeelden

Een webapp is nuttig voor allerlei doeleinden. De meeste bedrijven laten zo’n applicatie bouwen voor intern gebruik. Het doel hiervan is de werkwijze van de organisatie te verbeteren. Denk daarbij aan het automatiseren van terugkerende taken, het stroomlijnen van complexe bedrijfsprocessen en het samenbrengen van meerdere softwarepakketten onder één dak.

Het is ook mogelijk een webapplicatie te ontwikkelen voor extern gebruik. Zo kunt u een dashboard voor klanten laten ontwikkelen. Dit wordt veel gebruikt door boekhouders, accountants en marketingbureaus. Externe webapplicaties zijn, net als interne applicaties, beveiligd met een wachtwoord en alleen toegankelijk voor de personen die daar vanuit uw organisatie expliciet toestemming voor hebben gekregen.

Welke webapp past bij u? Zo komt u erachter

Wilt u ontdekken of een webapplicatie ook voor u een goed idee is? Dan gaat JUUN Software vrijblijvend het gesprek met u aan. Tijdens dat gesprek ontdekt u wat we voor u kunnen betekenen en hoe wij werken. Hieronder vindt u daar alvast wat uitleg over.

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek ontdekken we waar uw uitdaging ligt en wat wij daarin kunnen betekenen. We brengen in kaart met welke problemen of beperkingen u kampt en wat uw wensen zijn voor de toekomst.

2. Inschatting en advies

Nadat we een goed beeld hebben van wat u nodig heeft, stellen we een offerte voor u op. Hierin beschrijven we wat we welke software we voor u gaan ontwikkelen, hoeveel tijd ons dat kost en welke kosten daaraan hangen.

3. Vervolggesprek

In veel gevallen volgt er meteen een akkoord op de offerte. Het komt echter ook voor dat de opdrachtgever nog enkele vragen of aanvullingen heeft. In dat geval gaan we nog eens om de tafel voor een vervolggesprek.

4. Aan de slag!

Na ondertekening van de offerte gaat JUUN Software aan de slag met de ontwikkeling van uw webapplicatie. We hanteren daarbij een strak schema en houden u tussentijds op de hoogte van de vorderingen. U kunt ons in deze periode uiteraard altijd bellen of mailen met vragen.

5. Oplevering

Tijdens de oplevering ziet u het resultaat van uw product en kunt u de webapplicatie meteen in gebruik nemen binnen uw organisatie. Desgewenst leggen wij uw team uit welke functionaliteiten de software biedt en hoe men hier veilig mee kan werken.

Hoe duur is een webapplicatie?

De eerste vraag die klanten ons vaak stellen is: hoe duur is een webapplicatie? Een begrijpelijke vraag. U wilt immers weten welke investering er nodig is voor webapplicatie ontwikkeling. Bij JUUN Software zorgen we ervoor dat uw webapplicatie u altijd maximale waarde oplevert. We ontwikkelen uw webapp op zo’n manier dat uw bedrijfsprocessen worden verbeterd en dat de ervaring van uw klanten of eindgebruikers wordt verrijkt.

Waarom samenwerken met JUUN Software?

JUUN Software is gevestigd op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee en levert maatwerk software door heel Nederland. Met meer dan tien jaar ervaring in IT en een passie voor digitalisering helpen we klanten in alle denkbare sectoren.

Ook voor uw bedrijf gaan we graag aan de slag. Werkt samen met JUUN Software, dan profiteert u van:

  • Meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties
  • Een flexibele en wendbare werkwijze van begin tot eind
  • Een pro-actieve partij die zich verplaatst in de uitdagingen van uw bedrijf
  • Gebruik van de nieuwste en meest duurzame technologie
  • Webapplicaties die cloud-based zijn en daardoor altijd en overal te gebruiken zijn
  • Webapplicaties die voor heel uw team toegankelijk zijn om in samen te werken

Webapp laten maken? JUUN Software helpt u verder

Wil u een webapplicatie laten bouwen? Of bent u op zoek naar een andere vorm van maatwerk software waarmee u uw bedrijfsprocessen verbetert? Dan staat JUUN Software voor u klaar. Vraag een gesprek aan via onderstaand formulier en we nemen spoedig contact met u op.